divider-da

Dolc’Amore inspireert je met bloemrijke en sfeervolle producten. Wil je nog meer uit de Dolc’Amore producten halen? Laat je creativiteit te prikkelen en meld je aan voor ons inspiratieblog. Claudia, onze blogger, deelt de laatste trends, actualiteiten en tips met je.

divider-da-line

“Ik houd van het creëren van kleine geluksmomentjes. Een lekkere maaltijd, een mooie kledingcombinatie en een knus interieur met bloemen en planten.”

Mijn naam is Claudia, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk part-time, sport, houd het huis op orde en deal met alle andere dingen die dagelijks op mijn pad komen. Druk? Meestal wel ja, maar tussen alle dingen die we moeten en willen, zijn het vaak de kleine dingen waar ik écht happy van word. Het heerlijke gevoel wat een mooie bos bloemen mij geeft, kan simpelweg niet vervangen worden door een screensaver op een mobiel. De geur, kleur en structuur van bloemen en planten… het blijft een wonderbaarlijk iets. Daarom blog ik met alle plezier over Dolc’Amore, een merk wat mij perfect past.

Share