divider-da

Wat Dolc’Amore anders maakt…

Het bloeiende ‘puntje op de i’, dat is de selectie van Dolc’Amore. Prachtige, bloeiende woonplanten die het huis meteen gezelliger maken en die je wekenlang op bloemen blijven trakteren. Waar voor je geld dus, maar toch vooral: een feestje om in huis te halen. Dat is precies wat Dolc’Amore voor ogen heeft: jou laten genieten van bloemen!

divider-da-line

Duurzaamheid is een thema bij praktisch alles wat je doet en koopt, dus ook een Dolc’Amore plantje. Het is dan ook extra fijn om te weten dat alle planten op een duurzame en innovatieve manier gekweekt worden. Dolc’Amore is MPS-GAP en MPS-SQ gecertificeerd wat de werkwijze met oog voor de omgeving onderstreept. Het hoort bij de kernwaarden van Dolc’Amore, jouw winkelier wil het niet anders en belangrijker nog: jij ook niet.

divider-da

Proud Partners

Voordat een Dolc’Amore plant bij jou thuis staat te stralen heeft ze er al een hele reis opzitten. De planten komen van verschillende plaatsen en worden gekweekt door de Proud Partners van Dolc’Amore. Deze hebben minstens twee dingen gemeen: het zijn vaklieden en ze hebben een eindeloze passie voor hun product. Iedere Proud Partner wordt gescreend zodat Dolc’Amore kwaliteit kan garanderen maar ook omgevingsbewuste kweekmethoden.

divider-da-line
leurs
hoezen-distriubuteurs
dehner

Dolc’Amore is verkijgbaar op een groeiend aantal verkooppunten. Het unieke Dolc’Amore display vindt je momenteel bij o.a. Tuincentrum Leurs Venlo, Groenrijk Middelburg, Dehner Koblenz, Dehner  Augsburg, Dehner Munchen, Diverse Jumbo en Plus Supermarkt vestigingen in Nederland.

Binnenkort openen wij op deze website de Dolc’Amore webshop die vol zal staan met inspirerende en bloeiende giftsets. Zorg dat je ons volgt op Facebook want naast leuke tips hoor je daar als eerste wanneer onze shop open is!

Share