OVER

Hartverwarmend

OVER

Hartverwarmend

Een amoureus gebaar dat je graag deelt. Beeldschone bloeiers, verpakt met een goud randje. Verwen jezelf of een ander met onze juweeltjes. Zo voel je wat er écht toe doet!

Bewust van omgeving

Dolc’Amore verwarmt mensenharten en brengt de woonomgeving tot leven. Er wordt met liefde en zorg geteeld door onze kwekers. Het is het resultaat van de kennis van drie generaties van ons familiebedrijf, gevestigd in Nederland. Tijdens een strikt proces testen en selecteren we de planten die ‘de collectie’ halen. In een state-of-the-art productiehuis worden deze vervolgens gekweekt en verpakt. Het teeltproces is ingericht op energiezuinig telen, zo wordt water hergebruikt en uitstoot geminimaliseerd. Gewasbescherming is zoveel als mogelijk biologisch en groenafval wordt als voedsel gedoneerd aan Diergaarde Blijdorp.

Dat er ruimschoots oog is voor zowel mens als milieu wordt ook onderstreept door de diverse certificeringen waaronder Dolc’Amore’s gekweekt worden; MPS SQ, MPS GAP, Global GAP – G.R.A.S.P., Sedex, PlanetProof, GGN en SCIOS gecertificeerde potten.

Wil je meer weten over de afkomst van jouw Dolc’Amore? Klik dan hier

OVER

Hartverwarmend

Dolc’ Amore, sweet love. Een amoureus gebaar dat je graag deelt. Beeldschone bloeiers, verpakt met een goud randje. Verwen jezelf of een ander met onze juweeltjes. Zo voel je wat er écht toe doet